MIJN MISSIE

Of je nu gaat voor persoonlijke 1 op 1 coaching of het groepstrainingsprogramma, mijn missie is om jouw doelen zo effectief mogelijk te behalen, zodat je meer tijd hebt voor andere dingen die je graag doet.

Mijn naam is Bram Jansma, jouw persoonlijke gids naar het bereiken van jouw ideale lichaam. Als fitnesscoach help ik je bij het opbouwen van spieren, het vormen van jouw droomlichaam en het verbeteren van jouw algehele gezondheid met behulp van de kracht van fitness en voeding.

Mijn doel is om jou te helpen meer resultaat te behalen in minder tijd en tegelijkertijd het mysterie rondom fitness te ontrafelen. Er is zoveel tegenstrijdige informatie, maar ik zal jou de belangrijkste feiten leren, zodat je vol zelfvertrouwen jouw fitnessdoelen bereikt en deze behoudt voor de lange termijn.

bram jansma pt

Hoe ik je kan helpen

Coaching naar maximaal vetverlies en spieropbouw voor meer zelfvertrouwen in je lichaam.

Meer dan 10 jaar kennis en ervaring is samengebundeld in een duidelijk traject met persoonlijke aandachtspunten die jou het maximale resultaat leveren in de minimale tijd.

Coaching afgestemd op wat jij nu het hardste nodig hebt om je doelen te behalen.

Winst in je lijf winst in je bedrijf

Jij staat centraal.
Door jou te bestuderen, educateren en motiveren ga ik je helpen om je doelen te behalen en behouden.
Waarbij ik altijd streef naar maximaal resultaat in de minimale tijd.

circles

BESTUDEREN

We beginnen met een uitgebreide intake om alles goed in kaart te brengen.

Daardoor weten we precies wat jij nu nodig hebt om de beste start te maken en de meeste progressie te boeken.

EDUCATEREN

Zonder educatie zal er resultaat worden geboekt, maar zal dit van korte duur zijn.

Door te educateren helpen wij jou niet alleen resultaat te behalen, maar ook te behouden en blijvende gedragsverandering te realiseren.

MOTIVEREN

Tijdens het traject ben niet alleen ik daar voor jou, maar ook de medesporters helpen elkaar onderling te motiveren.

Met een duidelijk plan, de juiste educatie en motivatie kan het niet anders dan dat jij je doelen gaat behalen en behouden.

3 manieren om je lichaam weer een impulse te geven

online-test

3 stappen naar een gezond gewicht training

Deze gratis training gaat jou helpen om in makkelijk te volgen stappen gewicht te verliezen. Overal te volgen wanneer het jouw uitkomt, inclusief duidelijk stappenplan.

 

Gratis

calendar

Online group training

Jij bent iemand die gewoon aan de slag wilt gaan. Een duidelijk trainingsplan waarvoor je enkel hoeft te doen wat er staat. Maandelijks nieuwe geperiodiseerde schema’s.

€24,99 per maand

goal

1 op 1 fit en strak in pak online coaching

Persoonlijke begeleiding voor drukbezette mannen die het maximale uit zichzelf willen halen.

 

Maatwerk

Marcel de Vries
Marcel de Vries
2021-11-21
A. Salhimre
A. Salhimre
2021-06-08
I’ve trained my whole life with trainers, but Bram is something else. He wants you to feel good in your own body. Not just wreck you during the training, but really listen to what you need on the long and short term. This means that the trainings sometimes are taken easy and other times are a lot more challenging. No matter what, I keep going to Brams trainings because I know that I will walk away better than I’ve came! Simple amazing trainings by a dedicated trainer!
Kitty Grundeken
Kitty Grundeken
2020-07-30
Betlehem Yilma
Betlehem Yilma
2020-07-11
Isabelle van Scheijk
Isabelle van Scheijk
2019-08-25
Ik weet zelf ook al het een en ander over voeding en gezond leven, maar Bram leert me elke training weer wat nieuws. Je merkt de passie in zijn vak en hij weet dit elke training weer tot uiting te brengen. Een zeer bekwame trainer die weet waar hij het over heeft. Ik zou hem dan ook van harte aanraden!
Freek den Boer
Freek den Boer
2018-08-24
Prachtige studio met uitgebreide apparatuur en professionele begeleiding. Niets dan tevreden! Zeker aan te raden voor ieder die resultaat wil en lekker wil sporten in een verder lege sportschool!
Faye Laaken
Faye Laaken
2018-02-23
coosje stroomberg
coosje stroomberg
2018-01-24
Super trainer, goeie begeleiding en een top resultaat! Ik kom hier heel graag en ben zeer tevreden, goeie sfeer en prettige omgeving!
Petra Jansma
Petra Jansma
2017-06-30
Een op een training .En dan ook nog een jonge man die alles weet over voeding , overgang bij de Vrouw en zo een passend voedingsadvies geeft. Niets standaard en dan ook nog een deel vergoed krijgen van de zorgverzekering.

Stuur mij een berichtje!

Vragen met betrekking tot mijn diensten? Stuur gerust een berichtje!

Contact info

Bram Jansma Personal Training
Ammonslaantje 33
2241BR Wassenaar
KVK: 66040884